mandag den 4. juni 2012

En som dig..Hvad er det for en verden vi snart lever i? Samtaler blandt os unge handler snart kun om, hvem der er bedst til at svine hinanden til. Hvorfor? Fede ko, luder, so, kælling, billig, player.. Alle har oplevet disse ord.
Drop det! Det nytter intet. Personligt har jeg selv svinet folk til, hvem har ikke det? Men til gengæld gider jeg det ikke længere! Hvad gør det godt for? Folk bliver såret, man bliver uvenner og til sidst kan man ikke regne med nogle folk længere, fordi du ved at de fortæller dine hemmeligheder videre. 
 
Jeg er træt af folk, der snager i andres liv, kun for at kunne fortælle sladder videre. Hvorfor ikke bare fokusere på sit eget liv og være ligeglad med andre? Så snart man har muligheden for det, råber man et eller andet op - specielt, hvis man står blandt en gruppe mennesker, som man ønsker accept af. Hvorfor ikke opfører sig normalt i stedet for at spille smart? Hvem gider de personer der spiller smart? 
Jeg er træt at folk, der bruger tid på at finde på løgne om folk. Jeg er træt af rygter og folk der tror på dem. 

Det går mig på, at folk er sunket så lavt, at de tager hævn over hinanden, i stedet for bare at komme videre. Vær dog ligeglad! Skid på hvad folk siger om dig. Du kender din egen historie.  Hvis folk spreder rygter om dig, så vær ligeglad. Hvorfor lade sig påvirke af noget der ikke passer?
Hvorfor overhovedet sprede rygter? Hvad får du ud af det? Ingenting.

________________________________________________________________________
Hej bloggen! 
Jeg beklager det her indlæg og jeg beklager, at jeg ikke har fået skrevet længe, men der er nogle ting jeg skal ud med, og det bliver nok ikke skrevet på den pæneste måde. Håber I har det vel. <3 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar